Show je slaapkamer met een Ela baza – bed met opbergruimte!

Ela baza model geschikt voor elke slaapkamer
Ela baza model geschikt voor elke slaapkamer

Laatst tijdens het googelen kwam ik paar foto’s van slaapkamers tegen. Ze showden weliswaar hun slaapkamers en  natuurlijk met de beste bedoelingen. Echter viel het mij natuurlijk weer op hoe vol en druk de slaapkamers wel niet waren. Verbazingwekkend hoe men in zo’n drukke volle slaapkamer kan slapen…

1. Maak van je slaapkamer geen museum:

Begin bij het begin en maak een keuze! Ik begrijp natuurlijk dat sommige erg moeilijk vinden om een goede keuze te maken. Je slaapkamer en de kledingkast is niet echt geschikt om al je spullen netjes gesorteerd op te bergen. Al met al moet je je kledingkast zo nu en dan ook een onderhoudsbeurt geven. Enfin, je slaapkamer is geen museum, neem afstand van spullen die je niet gebruikt. Van welke spullen moet je afstand doen:

A. De spullen die je ”oh zo zonde vindt” om weg te gooien 

B. De spullen waarvan je denkt dat er een 0,01% kans is dat je deze een keer ooit kan gebruiken

C. Doneer je spullen aan diegene die het ECHT nodig hebben


2. Wees creatief met je bed: baza – bed met opbergruimte

Er zijn tal van mogelijkheden om je spullen netjes op te bergen. Speel met de ruimte die je tot je beschikking hebt. Heb je geen genoeg ruimte? Creëer zelf dan extra ruimte! Bijvoorbeeld een bed met opbergruimte oftewel ”baza” is de beste oplossing om je 4-seizoenspullen netjes op te bergen. Op deze manier is je kledingkast ook beter geordend. Deze bedden met opbergruimte zijn in talloze uitvoeringen – kleuren – modellen – afmetingen – verkrijgbaar. Bijv. op deze link Baza – bed met opbergruimte vind je diverse baza modellen

Baza – Bed met opbergruimte

Kortom, er zijn zoveel mogelijkheden om je slaapkamer op een nette manier te showen. Maak een keuze, neem afstand van spullen die je niet nodig hebt en kies een bed met opbergruimte  voor het opbergen van 4-seizoen spullen. Je zult dan pas echt ervaren hoe je tot rust komt immers opgeruimd staat netjes!

Hatice Kebap

Interieur adviseuse Ela Wonen & Slapen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s