Slaap je vanavond met de huisstofmijt?!

De huisstofmijt – een onzichtbaar klein – ongeveer 0,3 mm –  spinachtig beestje –  houdt van vochtige omgeving. Zo komt de huisstofmijt ook in je matras voor. Uit onderzoek is gebleken dat een matras maar liefst twee miljoen huisstofmijten telt! Wis je dat ook elk huisstofmijt tweehonderd keer zijn eigen lichaamsgewicht aan uitwerpselen produceert?! De vraag of je nog op een schone matras slaapt laat ik verder onbeantwoord…

Door de uitwerpselen van de huisstofmijt op je matras krijg je allergische reacties.
Huisstofmijt symptomen van allergieën zijn:

1. Een verstopte neus
2. Tranende/rode/jeukende ogen
3. Jeuk
4. Benauwdheid
5. Eczeem
6. Problemen met de ademhaling (snurken)
7. Uitslag op de huid
8. Astma
9. Niesbuien

De huisstofmijt bestrijden met een matras van Yatas Bedding:

Kies een matras van Yatas Bedding waarvan de tijk een anti-allergisch en anti-bacterieel is. De matrassen van Yatas Bedding is gepatenteerd en voorzien met vanPurotex®, Adaptive®, enSanatized® keurmerken. Hierdoor wordt de kans op allergische reacties gereduceerd. Je slaapomgeving wordt hygiënischer en gezonder! Hieronder vind je in het kort de omschrijving van de keurmerken.

 
Purotex®  technologie:
Purotex is de nieuwste innovatie van Bekaert’s, een gepatenteerde, revolutionaire technologie voor het creëren van een gezonde en schone slaapomgeving. De volledig natuurlijke probiotica ruimen de allergenen op die huisstofmijt allergie veroorzaken. Hierdoor krijg je tijdens het slapen geen last van allergische reacties!
 
Adaptiv technologie:
 
De afvoer van het lichaamsvocht wordt versnelt en verzorgt de afkoeling van de slaapomgeving. De huisstofmijt kan zich in zo’n vochtvrije en koele omgeving niet verder ontwikkelen.Vochtvrij en verkoelend slapen wordt voor jouw een feit!
 
 
 
 
Sanatized®  technologie:

Dankzij de Sanatized technologie heb je niet meer last van onaangename geuren want het is geïntegreerd in de slaaptextiel en biedt een effectieve bescherming tegen bacteriën, huisstofmijten en schimmels. Astma-patiënten kunnen vrij ademen en zijn ze op deze manier verzekerd van een gezonde nachtrust!

Meer informatie over de Yatas Bedding matrassen vind je via deze link: matrassen van Yatas Bedding

Prestige Prime matras [Yatas Bedding]


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s