STAND VAN ELA WONEN & SLAPEN BIJ CULTIFEST IN UTRECHT!

3e Editie CultiFest!

In Jaarbeurs Utrecht wordt dit jaar op 14, 15, 16 en 17 mei de 3e editie van de grootste cultureel festival van Nederland ”de CultiFest” georganiseerd. CultiFest is een cultuurfestival waar jaarlijks duizenden bezoekers op afkomen!  Zoals het hieronder op het plattegrond te zien is vind je bij de CultiFest onder andere beurzen, grand bazaar, concerten, entertainment voor de kids en natuurlijk overheerlijke lekkere hapjes uit de Turkse keuken. Op de hoofdpagina van de CultiFest kan je de agenda van CultiFest inzien (klik  hier: Agenda CultiFest)

Culti-Fest in Utrecht op 14, 15, 16 en 17 mei!Culti-Fest in Utrecht op 14, 15, 16 en 17 mei!

Stand van Ela Wonen & Slapen

De komende 4 dagen op 14, 15, 16 en 17 mei kan je ook de nieuwe collectie van Ela Wonen & Slapen tijdens de CultiFest bezichtigen. Tevens kan je nieuwe ideeën opdoen omtrent styling en decoratie. Zo heeft Ela Wonen & Slapen haar stand super mooi ingericht met slaapbanken, diverse boxspring modellen en baza modellen (oftewel bed met opbergruimte). Op al deze modellen krijg je ook nog eens extra CulfiFest korting! Uiteraard kan je vrijblijvend advies krijgen van de interieur adviseurs en van de slaapspecialisten! Voor meer informatie over Ela Wonen & Slapen klik hier: website Ela Wonen & Slapen

Tijdens de CultiFest krijg je de gelegenheid om van alles te zien en te beleven. Zo ontmoet je nieuwe mensen, je ziet en leert ontzettend veel leuke interessante nieuwigheden. Je kan natuurlijk ook samen met je vrienden en familie lekker shoppen, smullen van de lekkere hapjes en los gaan tijdens de concert avonden van welbekende artiesten!
Ik zou zeggen,  plan zeker in je agenda een van deze dagen en mis het niet!
Meer informatie vind je op de website van CultiFest: http://www.cultifest.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s