De ideale slaapbank…

Verschillende type slaapbanken

Ondanks dat er een ruim aanbod van slaapbanken is, slaag je na tig pogingen er niet in om de slaapbank te vinden die aan je wensen voldoet…Jij vraagt je wellicht af welke slaapbank moet je kiezen?! Zo dien je ook nog eens rekening te houden met de ruimte die je kan gebruiken. Last but not least, het budget speelt natuurlijk ook een belangrijke rol. In dit artikel wordt drie ideale slaapbanken uitgelicht. Het eerste model is de Ela slaapbank, het tweede model is de Rena slaapbank en het derde model is de Visage loungebank met slaapfunctie. Ik hoop dat je zoektocht naar de ideale slaapbank op deze manier succesvol wordt!

1. Ela Slaapbank (3-zitter)

De Ela slaapbank is geschikt als je van ”simple  live” houdt.  Met behulp van ”klik-klak” mechanisme kan je gebruik maken van de slaapbank. Tevens heeft de bank aan de onderkant extra gedeelte om je spullen netjes op te bergen. Je kan deze comfortabele slaapbank ook nog eens in je favoriete kleur kiezen! Wel dien je rekening te houden dat deze bank slechts voor 1 persoon geschikt is. Daarnaast heb je voor deze bank niet zoveel ruimte nodig. Als extraatje krijg je de 2 sierkussens cadeau! De prijs van deze slaapbank is slechts 295,-

Ela Slaapbank
Ela Slaapbank

Voor meer informatie klik: Ela slaapbank

2. Rena slaapbank (3-zitter)

De Rena bankstel bestaat uit losse elementen namelijk een 3-zitter (een slaapbank), een 2-zitter en een bijpassende mooie fauteuil. Deze elementen kan je zelf tot een mooie set samenstellen of je kan elk model afzonderlijk nemen. Het mooie van de 3-zits bank  is dat deze zeer multi-functioneel is. Zo heb je aan de onderkant van de bank extra opbergruimte en met behulp van ”klik-klak” mechanisme kan je de bank omtoveren naar een slaapbank. Op de foto staat de bank in mooie zachte luchtige kleuren afgebeeld. Vanzelfsprekend kan je de bank ook in andere kleuren en stoffen kiezen. De sfeervolle sierkussens krijg je gratis erbij! De Rena bankstel kan je zowel in de woonkamer als in de logeerkamer goed gebruiken. Bij Ela Wonen & Slapen is deze mooie slaapbank nu een folder aanbieding! Klik hier voor de actie: Rena actie 2e slaapbank GRATIS

1 rena
Rena slaapbank -3 zitter

 Voor meer info klik: Rena slaapbank

3. Visage loungebank (slaapbank)

Als  je behoefte hebt aan een grotere slaapbank dan is wel de Visage slaapbank zeer ideaal voor jouw! Of je liever alleen of samen met je partner of best friend wilt slapen dat mag je natuurlijk zelf beslissen! Deze mooie moderne loungebank kan je zowel in de woonkamer als in de logeerkamer goed gebruiken. Zo kan je de trendy loungebank overdag gebruiken en ’s avond kan je gebruik maken van het slaapgedeelte. Je kunt deze loungebank uit diverse kleuren kleuren en stoffen kiezen. Tevens kan je de lounge gedeelte spiegelen.

visage 1
Visage loungebank
visage 2
Visage loungebank met slaapfunctie

 Voor meer info klik: Visage hoekbank

Ela Wonen & Slapen is een meubelzaak gevestigd in Rotterdam en is de slaapbank specialist! Op de website van Ela Wonen & Slapen vind je meer informatie (website Ela Wonen & Slapen) Maandelijks hebben ze ontzettend veel leuke acties en aanbiedingen. Je kan Ela Wonen & Slapen volgen via onder andere Instagram, Facebook, Pinterest, Google+ en Twitter. Ook kan je je aanmelden voor de nieuwsbrief (aanmelden nieuwsbrief), op deze manier blijf je goed op de hoogte van de nieuwe collectie, acties en folder aanbiedingen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s