Moderne hoekbank op maat…kies je eigen stijl!

Tegenwoordig is men zeer kieskeurig. Dit merk ik ook tijdens de oriëntatie fase bij een hoekbank. De aankoop van een meubilair bijvoorbeeld in dit geval een mooie hoekbank, vergelijk ik altijd met de persoonlijkheid van een persoon. De hoekbank moet echt je eigen stijl hebben. Natuurlijk zijn er uitzonderingsgevallen die zijn dan bij deze uitgezonderd. In dit artikel krijg je in ieder geval een beter beeld wat er allemaal bij komt kijken als je een hoekbank wilt kopen.

Moderne hoekbank op maat nu verkrijgbaar bij Ela Wonen & Slapen
Borsato Family moderne hoekbank op maat nu voor 995,- verkrijgbaar bij Ela Wonen & Slapen

Afmeting vs opstelling

Wel is het handig om van te voren te weten welke afmeting en de hoek opstelling je kunt gebruiken. Zo kan je al van te voren aangeven of de hoekopstelling in spiegelbeeld model moet zijn. Op deze manier kan je bijvoorbeeld het lounge-element beter plaatsen. De complete collectie van hoekbankstellen vind je op de website van Ela Wonen & Slapen (www.elawonen.nl) of je kan anders ook gelijk klikken op: collectie hoekbankstellen

Stof vs leer

In veel gevallen wordt er vaak getwijfeld bij de keuze in stof of leer. Net zoals de medaille heeft deze beide opties natuurlijk zowel voor- als nadelen. De keuze is puur persoonlijk en er dient rekening gehouden te worden met de omstandigheden.

Indien je liever de hoekbank in stoffen uitvoering neemt dan wordt er vaak gevraagd of het stof later na gebruik gaat pluizen. Dit is natuurlijk afhankelijk van de kwaliteit van het stof. Wel kan ik je ook aanraden om de levensduur van een stoffen hoekbank te verlengen door het goed te onderhouden. Zo kan je de onderhoudsproducten van Oranje B.V. aanschaffen. Voor meer informatie klik: onderhoudsproducten 

Als je toch voor leer kiest dan heb je de keuze in leather look uitvoering of echt leder. Afhankelijk van je budget kan je bepalen wat je liever kan gebruiken. Tegenwoordig zijn de hoekbanken in leather look uitvoering van zeer hoog kwaliteit. Bovendien heb je ook de keuze uit diverse kleuren. Onderhoud van leather look is ook erg makkelijk. Wel die je voorzichtig te zijn met wat je de bank schoonmaakt. Gebruik altijd een schone doek. Een mooie leather look uitvoering heb je bijv. al v.a. 995,-

Boston hoekbank incl. verstelbare rugleuningen nu voor maar 995,- bij Ela Wonen & Slapen
Boston hoekbank incl. verstelbare rugleuningen nu voor maar 995,- bij Ela Wonen & Slapen

Een echt leder uitvoering is natuurlijk zeer exclusief en heeft een langere levensduur. Bijvoorbeeld hoekbank Granada is in echt Toledo leer verkrijgbaar. Toledo leder is één van de meest gebruikte leersoorten van Nederland, ook in het buitenland wordt Toledo leder veel gebruikt door meubelfabrikanten, stoffeerderijen, project inrichters enz. Toledo is een afgedekt ledersoort en is voorzien van enkele verf en laklagen om het leder te beschermen voor invloeden van buitenaf. Toledo is verkrijgbaar in vele kleuren – deze kleuren zijn ook bij ons verkrijgbaar als reparatie en onderhoudsproducten Voor het onderhoud van leder kan je ook speciale onderhoudsproducten. Ook bij deze heb je de keuze uit diverse kleuren.

Gelukkig kunnen de klanten bij Ela Wonen & Slapen – meubelzaak gevestigd in Rotterdam – de hoekbank compleet zelf samen stellen! Zoals het op de foto hieronder staat afgebeeld krijgen de klanten ook nog eens vrijblijvend advies…

Granada hoekbank in echt leder Toledo
Granada hoekbank in echt leder Toledo nu voor 1695,- verkrijgbaar bij Ela Wonen & Slapen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s