Exclusief baza model: Marquis

Marquis Baza [bed met opbergruimte]

Marquis baza model bed met opbergruimte zeer exlucief!
Marquis baza model bed met opbergruimte zeer exclucief!

Al eerder heb ik in mijn artikel over baza geschreven. zie link: wat is een baza eigenlijk? Nu wil ik graag de Marquis baza model uitlichten…Zo’n exclusief model behoeft natuurlijk extra aandacht!

New collectie!

Marquis baza is de nieuwe collectie van Yatas Bedding. Het model biedt een zeer elegante look.  De Marquis baza kan je zowel in stof als in leather look kiezen. Je hebt de keuze uit de volgende kleuren: Ecru, taup, blauw, creme, vison, licht bruin en pastel roze. Mijn favoriete kleur is de pastel roze kleur in het stof, zoals het op de foto is afgebeeld. De Marquis baza is in de volgende afmetingen verkrijgbaar: 150×200, 160×200  of 180×200.

Box – bed met opbergruimte:

Marquis baza bed met opberguimte is in diverse kleuren verkrijgbaar.
Marquis baza bed met opberguimte is in diverse kleuren verkrijgbaar.

Dankzij de extra ruime opbergruimte aan de onder kant van de box heb je ook nog eens geen last van ruimte gebrek. De box heeft een metalen constructie en is zeer stevig. Elk type matras kan je op deze box gebruiken. Uiteraard is de box ook voorzien van extra veiligheidsrem. De veiligheidsrem remt bewegende lasten tijdens de beweging af of bewaakt deze tijdens stilstand. Stel, als je gebruik wilt maken van de opbergruimte dan kan je de veiligheidsrem gebruiken zodat de box niet omlaag kan vallen. Kortom, met uw persoonlijke veiligheid is er ook nog eens rekening gehouden!

Het hoofdbord: 

Hoofdbord van marquis baza zeer uniek gecapitonneerd afgewerkt
Hoofdbord van marquis baza zeer uniek gecapitonneerd afgewerkt

Het gecapitonneerd hoofdbord heeft een zeer luxe en stijlvolle uitstraling!  Het hoofdbord heeft een mooie hoogte en is aan beide zijkanten professioneel vorm gegeven. Het stof van de baza is waterdicht en vuil afstotend op deze manier is het onderhoud zeer makkelijk en duurzaam.

Bij Ela Wonen & Slapen, is een meubelzaak in Rotterdam, kan je diverse exclusieve baza modellen bezichtigen. meer  informatie kan je vinden op de website www.elawonen.nl of bel naar 010 – 840 81 67 of mail naar info@elawonen.nl

Je kan Ela Wonen & Slapen ook via Facebook, Instagram en Pinterest volgen!

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Ela Lady schreef:

    Dit is op ela lady blogger herblogden reageerde:

    Marquis baza bed met opbergruimte alleen verkrijgbaar bij Ela Wonen & Slapen

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s