Betaalbare kwaliteit meubels kopen..

De sleutel van de nieuwe woning gekregen en nu….   sleutel-nieuwe-woning

Naast je eigen wensen en voorkeuren dien je tevens met je budget rekening te houden. By the way, gezien de Nederlandse economische weer is het van belang om extra alert te zijn met wat je allemaal aanschaft. Indien je betaalbare kwaliteit meubels zoekt dan raad ik je aan om dit artikel te lezen!

Starters pakket: complete woon- of slaapkamer:

Je wilt een complete slaapkamer of een woonkamer kopen maar je weet niet waar je moet beginnen?! Het beste is om altijd naar een voordeel pakket te vragen. Zo kan je altijd profiteren van extra set prijs kortingen bij aanschaf van een complete woon- of slaapkamer set. Ook adviseer ik je om te vragen of zo’n standaard pakket in andere kleuren en afmetingen mogelijk is.

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn:

Je houdt van kwaliteit maar je hebt ook geen behoefte aan uber luxe artikelen. Daarnaast ben je ook niet afhankelijk van bepaalde merken.  Met je welverdiende centjes wil je zorgvuldig omgaan en geen miskopen doen. Houd altijd goed rekening met een uiststekende prijs kwaliteit verhouding. Ik begrijp dat dit makkelijk gezegd is. Om een voorbeeld te geven, als je een goed kwalitatief matras wilt dan kan je het beste een matras van Yatas Bedding kiezen. In tegenstelling tot andere welbekende dure merken zoals Auping, SwissSense en Tempure heeft Yatas Bedding zeer goede medisch gekwalificeerde matrassen waaraan je geen fortuin hoeft uit te geven. Op sommige matrassen krijg je ook nog eens 120-dagen proef slapen. Dus als je niet tevreden over je matras bent dan kan je het matras binnen 120-dagen omruilen. Op deze manier voorkom je evt. miskopen.

Voorbeeld uit de praktijk:

Blue Star matras is een full orthopedisch matras van Yatas Bedding. Bij aanschaf van dit matras krijg je de 2e matras gratis erbij! Als je geen behoefte aan een 2e matras hebt dan krijg je extra korting.

Blue Star matras van Yatas Bedding is verkrijgbaar bij Ela Wonen & Slapen
Blue Star matras van Yatas Bedding is verkrijgbaar bij Ela Wonen & Slapen

Kort samengevat, als je op zoekt bent naar betaalbare kwaliteit meubels dan kan je het beste om voordeelpakketten vragen. Deze complete starterspakketten – zowel voor de woonkamers als voor de slaapkamers – zijn extra voordelig! Als je van kwaliteit houdt dan kan je voor merken als Yatas Bedding kiezen. Deze hebben bijv. zeer kwalitatieve medische matrassen en is qua prijs ook aantrekkelijk. Houd altijd rekening met een uitstekende prijs kwaliteit verhouding.

sleutel-nieuwe-woning

Voor meer informatie over starterspakketten en andere acties klik op de website van Ela Wonen & Slapen

Ela Wonen & Slapen is een meubelzaak gevestigd in Rotterdam adres: Van Deventerstraat 15 C postcode 3029 AW

Tel. 010 – 840 81 67 en e-mail: info@elawonen.nl

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Ela Lady schreef:

    Reblogged this on elalady.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s