Living Code: Black & White

schaakspel

Living Code:

Black & White

Stel, er is in het weekend een leuke party die je absoluut niet mag missen. Maar, er is een maar en dat is de ”dress code black & white”. Natuurlijk wil je tussen jan en alleman niet op een verkeerde manier opvallen. Dus een goede voorbereiding is een must! Net zoals de dress code bestaat er ook een ”living code”. De manier hoe jij de kamer inricht, in welke stijl en de kleur is zeer bepalend voor hoe jij  bij anderen wilt overkomen.

De living code in dit artikel is dan ook Black & White.

Een mooie hoekbank of een lounge bank in het zwart is natuurlijk de beste keuze. Je kan de deze hoekbank ook mooi combineren met witte sierkussens. Deze multi-functionele bank kan je evt. ook in het wit verkrijgen. Als extraatje heeft de bank een slaapfunctie en een ruime opbergruimte!

Lotus Hoekbank incl. slaapfunctie en opbergruimte (ook in wit verkrijgbaar)
Lotus Hoekbank incl. slaapfunctie en opbergruimte (ook in wit verkrijgbaar)

De Lotus hoekbank kan je het beste combineren met Italiaans White High Gloss meubilair. Dit geldt ook voor de eethoek. Onderhoud van deze meubilair in wit hoog glans is makkelijk te onderhouden. Dit in tegenstelling tot de kleur zwart hoog glans, deze kleur trekt veel stof aan en dat valt zeer snel op. Het beste is om de accessoires, sierkussens en de vloerkleed in zwarte kleur te kiezen. Ook zou een mooie schilderij bijvoorbeeld een schaakbord in kleur zwart/wit het plaatje compleet maken.

White High Gloss Amalfi serie
White High Gloss Amalfi serie
Colorado Stoel in Kleur zwart/wit en wit/zwart verkrijgbaar
Colorado Stoel in Kleur zwart/wit en wit/zwart verkrijgbaar
High Gloss White Amalfi Serie
High Gloss White Amalfi Serie
Sfeervolle sierkussens in zwart/wit
Sfeervolle sierkussens in zwart/wit

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s