Meubelbeurs in Brussel…nieuwe collectie deel 1!

Woonblog Wonen & Slapen

Op 8 november zijn we naar de meubelbeurs in Brussel gegaan. Tijdens onze bezoek hebben we ons vol laten inspireren met de nieuwe collecties van de firma’s! Bijvoorbeeld, de nieuwe collectie slaapkamers – je moet me echt geloven 😉 – zijn uber super mooi! Zo hebben ze moderne kledingkasten met spot verlichting. De indeling van de kast laat de firma volledig aan de wensen van de klant over. Uiteraard hebben we voor onze showroom – speciaal voor u – de beste modellen uitgekozen…In dit artikel beschrijf ik in het kort de nieuwe kledingkast modellen.

Bij Ela Wonen & Slapen kunt u de kledingkast op maat bestellen! Bij Ela Wonen & Slapen kunt u de kledingkast op maat bestellen!

1.Kledingkast Beluga: kleur black and white 

Kledingkast Black and White Belluga kledingkast black and white

De kledingkast Beluga, in de kleur romp en front wit en front paneel zwart is natuurlijk in diverse afmetingen en kleuren verkrijgbaar. We hebben onze collectie uitgebreid met deze mooie moderne kledingkast. Deze klassieke kleur combinatie…

View original post 185 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s