Meubelbeurs in Brussel…nieuwe collectie deel 1!

Op 8 november zijn we naar de meubelbeurs in Brussel gegaan. Tijdens onze bezoek hebben we ons vol laten inspireren met de nieuwe collecties van de firma’s! Bijvoorbeeld, de nieuwe collectie slaapkamers – je moet me echt geloven ūüėČ – zijn uber super mooi! Zo hebben ze moderne¬†kledingkasten met spot verlichting. De indeling van de kast laat de firma volledig aan de wensen van de klant over. Uiteraard hebben we voor onze showroom – speciaal voor u – de beste modellen uitgekozen…In dit artikel beschrijf ik in het kort de nieuwe kledingkast¬†modellen.

Bij Ela Wonen & Slapen kunt u de kledingkast op maat bestellen!
Bij Ela Wonen & Slapen kunt u de kledingkast op maat bestellen!

1.Kledingkast Beluga: kleur black and white 

Kledingkast Black and White
Belluga kledingkast black and white

De kledingkast Beluga, in de kleur romp en front wit en front paneel zwart is natuurlijk in diverse afmetingen en kleuren verkrijgbaar. We hebben onze collectie uitgebreid met deze mooie moderne kledingkast. Deze klassieke kleur combinatie is tijdloos en match goed met onze boxpspring en baza modellen. Tevens verwijs ik ook naar mijn blog over living code black and white.

2. Kledingkast Steffen: wit hoogglans met spiegel front

Syn
Steffen kledingkast in white high gloss and front mirror

Voor ons bestaat de liefde op het eerste gezicht! Dat is voor ons de Steffen kledingkast ūüėȬ†Deze prachtige¬†kast hebben wij voor onze showroom in het wit hoogglans met spiegel front deuren besteld. Deze kast is van zeer hoog kwaliteit en zeer functioneel. Zo kunt u de schuif deuren diagonaal openen. Het midden gedeelte kunt u met gemak gebruiken.

syn in
Steffen kledingkast in een donkere kleur met een handige indeling

3.  Kledingkast Soluno met orchidee print

Kledingkast Soluno met orchidee front
Kledingkast Soluno met orchidee front

Soluno kledingkast met orchidee front is zeer uniek. Voor onze liefhebbers kunnen we deze kast ook in diverse uitvoeringen bestellen. Wij hebben voor deze optie met orchidee gekozen en front in paarse kleur. Met bijpassende accessoires en orchidee’s heb je een slaapkamer die ook echt bij jouw past!

In mijn vervolg blog artikel zal ik uitgebreid over de andere nieuwe modellen beschrijven. To be continued!

√Č√©n reactie Voeg uw reactie toe

  1. Ela Lady schreef:

    Dit is op ELA LADY blogger herblogd.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s