In 1 keer betalen? Dat doe je bij Ela Wonen & Slapen niet meer!

Betaal in termijnen met 0% rente kosten!

Bij Ela Wonen & Slapen kunt u in termijnen betalen nu met tijdelijke actie 0% rente
Bij Ela Wonen & Slapen kunt u in termijnen betalen nu met tijdelijke actie 0% rente

Achter de wolken schijnt de zon…dit is het welbekende spreekwoord waar ik heilig in geloof. Dit geldt ook voor de Nederlandse economie. Zo meldt het CBS  weer positieve cijfers. Bijvoorbeeld de consumenten besteden meer en de economische ontwikkelingen zijn zeer gunstig!  Bij grote aankopen zoals meubels, is het natuurlijk niet voor iedereen weggelegd om alles in 1 keer te betalen. Gelukkig bestaat bij Ela Wonen & Slapen de mogelijkheid om in termijnen te betalen zie link: in termijnen betalen met 0% rente

1.Voorwaarden:

Vraag altijd om de voorwaarden – ook wel bekend als de ”kleine letters” – Normaliter,  geld lenen kost geld, dus wees goed voorbereid! Op deze manier voorkom je evt. verassingen.

2. Wees realistisch: 

Het is wel verstandig om even de mooie rozengeur en maneschijn weg te denken. Als je eenmaal besluit om een aankoop te doen maak dan eerst een realistisch budget. De vraag hierbij is: hoeveel kan je maandelijks uitgeven?

3. Kom je verplichtingen na:

Het is natuurlijk altijd fijn om in aanmerking te komen voor zo’n lease aanvraag. Maak hier dus absoluut geen misbruik van. Wellicht zou je in de toekomst opnieuw behoefte hebben aan een lease aanvraag. De kans op goedkeuring wordt vergroot als je dus bijv. geen BKR registratie hebt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s