De officiële Yatas Bedding dealer in Nederland: Ela Wonen & Slapen

 

Yatas-Bedding-LogoTer kennismaking: Yatas Bedding!

Tijdens mijn werk heb ik in het verleden een geweldige kans gekregen om bij Yatas Bedding een traineeship te volgen. Zo werd ik intensief begeleid en heb ik letterlijk van A tot Z  alle details omtrent de productie van de matrassen en baza bedden meegekregen. Tevens heb ik een cursus gevolgd op het hoofdkantoor in Istanbul. Het ”werk achter de schermen”oftewel al het internationaal logistiek werk heeft me ontzettend geïnspireerd!  Al met al is het natuurlijk voor mij een ontzettend leerzame en uitdagende periode geweest! In dit artikel wil ik graag mijn kennis over Yatas Bedding met jouw delen! 

Since 1976…

Sinds 1976 is Yatas Bedding een internationaal beursgenoteerd bedrijf gevestigd in Turkije. Dit bedrijf is de pionier op het gebied van de productie  van medische matrassen en baza modellen – ook wel bekend als bed met opbergruimte -. Tegenwoordig heeft Yatas Bedding wereld wijd filialen! Zo is Ela Wonen & Slapen de enige officiële Yatas Bedding dealer in de Benelux-landen.

Referenties Yatas Bedding:

Zoals het op de officiële website van Yatas Bedding te zien is, heeft Yatas Bedding een enorme waslijst aan belangrijke referenties. Te denken valt aan ondere 5-sterren zoals Cigaran Palace, Topkapi Palace en Hilton hotel. Daarnaast heeft Yatas Bedding samenwerking met de meest welbekende Turkse Riviera hotels in ondere andere Bodrum, Antalya, Alanta en Didim. Tevens werkt Yatas Bedding samen met diverse overheidsinstanties bijv. het Parlementair Gebouwen en meest belangrijke instanties zoals universiteiten en ziekenhuizen. Last but not least, ook Turkish Airlines first class kiest voor Yatas Bedding! Klik hier voor meer informatie over de referenties van Yatas Bedding: referenties

T.B.M.M.-MISAFIRHANELERI
De Grote Nationale Assemblee van Turkije

 

CIRAGAN-KEMPINSKI

HILTON-OTELI CERRAHPASA-HASTANESI

WOW-TOPKAPI-PALACE-220x161

THY-FIRST-CLASS

Collectie van Yatas Bedding.

De collectie van Yatas Bedding matrassen bestaat onder andere uit: HR-schuim, NASA Visco traagschuim en latex-schuim. Bij de productie van matrassen wordt gebruik gemaakt van de laatste hoogwaardige technologie en trend. Zo heeft u de keuze uit matrassen met Bonnell binnenvering of – mini –  pocketvering met 5 of 7 zones. Yatas Bedding is de enige trotse bezitter van de volgende keurmerken: Woolmark, Hy Care, Sanitized, Purotex, Acti Gard en Aloe Vera. Daarnaast om uw nachtrust volledig compleet te maken produceert Yatas Bedding o.a.; vier seizoenen-dekbedden, visco kussens, matrasbeschermers, hoeslakens en nog veel meer slaaptextiel!!!

120 dagen proefslapen: alleen bij Ela Wonen & Slapen

Om je te garanderen van een exclusieve aankoop krijg je bij Ela Wonen & Slapen op de Yatas Bedding matrassen 120-dagen proefslapen! Op deze manier ben je verzekerd van een geslaagde aankoop en kan je jarenlang genieten van je welverdiende nachtrust!

25 jaar garantie en tot 300,- euro retour!

Yatas Bedding staat gelijk aan hoogwaardig kwalitatief service. Op de medische matrassen van Yatas Bedding krijg je – naast 120 dagen proefslapen – ook nog eens tot 25 jaar garantie! Bovendien heb je ook nog eens recht op extra korting op je oude matras en wel tot 300,- euro inruilkorting! Voor al je vragen en service gevallen kan je altijd contact opnemen met de klantenservice van Ela Wonen & Slapen.

Vrijblijvend deskundig slaap advies: test center Yatas Bedding

Voor persoonlijk deskundig slaap advies kan je het beste met Ela Wonen & Slapen contact opnemen. Zo heb je de mogelijkheid om in de test center van Yatas Bedding alle matrassen op je gemak uit te testen. Vanzelfsprekend staan de slaapspecialisten graag jouw te woord en wordt al je vragen naar tevredenheid beantwoord!

Meer informatie en de contact gegevens vind je op de website van Ela Wonen & Slapen: klik

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s