Het beste matras voor jouw?

Het beste matras speciaal voor jouw van Yatas Bedding!

low_yatas-bedding-showroom3

In slechts 4 korte stappen zal ik uitleggen hoe je een goed passend matras vindt! Op deze manier zal je zoektocht naar een nieuw matras met succes afronden!

Stap 1: kies de afmeting van het matras

De afmeting van het matras is natuurlijk belangrijk. Je kunt voor de afmeting van eenpersoons kiezen uit; 80×200, 90×200 of 100×200 en 120×200. Voor tweepersoons heb je bijvoorbeeld de keuze uit;140×200, 150×200, 160×200, 180×200 en 200×200

NB: wil je liever je huidige boxspring of ledikant blijven gebruiken dan is het natuurlijk belangrijk dat de afmeting van de boxspring of van de ledikant hetzelfde is als het matras.

Stap 2: bepaal je budget 

Bij een aanschaf van een nieuwe matras dien je een budget vrij te stellen. Gezien het ruime aanbod is het wel belangrijk wat je voor een goed matras voor over hebt. Gemiddeld kan je een goed matras plus minus 10 jaar gebruiken. Zo heb je bijvoorbeeld op de collectie van Yatas Bedding op matrassen nu 50% korting!

Stap 3: bepaal de stevigheid – zachtheid van het matras

Om de stevigheid – zachtheid van het matras te bepalen is aan te raden om eerst het matras in de showroom te testen. Zo heb je bijvoorbeeld in de showroom van Ela Wonen & Slapen een ruime test center waar je alle matrassen van Yatas Bedding op je gemak kan testen. Bovendien krijg je op sommige matrassen zelfs 120-dagen proefslapen. Op deze manier krijg je ook nog eens de mogelijkheid om het matras om te ruilen als je toch een verkeerde keuze hebt gedaan.

Algemeen zijn HR-schuim oftewel koudschuim matrassen met open binnenvering (Bonnel binnenvering) steviger.

 

Matrassen met gesloten binnenvering (pocket vering) en Visco-schuim oftewel traagschuim matrassen zachter.

Stap 4: Houd rekening met evt. persoonlijke wensen en/of lichamelijke klachten

Voor diegene met lichamelijke klachten en/of persoonlijke wensen is het natuurlijk wel van belang om specifiek daarover meer informatie om te vragen. Zo heb je bijvoorbeeld medische matrassen van Yatas Bedding die in het bijzonder geschikt is voor mensen met rugklachten (te denken valt aan hernia)

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s