Goedkoop, Goedkoper, Goedkoopst…

of KIES jij ook voor Ela Wonen & Slapen?

Door al dat zogenaamde ”wij zijn de goedkoopste” acties wordt er eerlijk gezegd alleen maar geluidsoverlast veroorzaakt meer niet! Ik vat eigenlijk ook niet waarom men zich zo ”goedkoop” laat bestempelen?! Gelukkig kiezen wij niet voor een goedkope reputatie. Natuurlijk houden we rekening met het budget van onze klanten maar dit moet niet ten koste gaan van onze kwaliteit en service.

yaats bedding
Onze meubelzaak is gevestigd in Rotterdam contact gegevens Ela Wonen & Slapen

De zogenaamde ”marketing technieken’om goedkoop, goedkoper, goedkoopste over te komen is misleidend en verwarrend voor de klanten. Bijvoorbeeld er staat een heel mooi prijs voor een XL Lounge bank (ja en ook inderdaad goedkoop!) maar wat blijkt die prijs geldt alleen voor een stof categorie Zero X en toevallig bestaat die stof niet meer. Toevallig hebben ze weer wel een andere stof maar qua prijs is het deze keer wel weer duurder…

En wat dacht je aan de Copy/Past gevallen??? Neem lekker andermans acties en aanbiedingen (bijv. bed of boxspring met opbergruimte) klakkeloos over…(yeah right!) en dan straal zogenaamd lekker goedkoop uit! Het is in ieder geval wel erg goedkoop werk!

betaal in termijnen
Bij Ela Wonen & Slapen kunt u in termijnen betalen zonder rente kosten! Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Enfin, zoals ik al eerder heb aangegeven, wij kiezen voor kwaliteit en goed service. Ook houden we rekening met het budget van onze klanten. Daarnaast is er gelukkig ook de mogelijkheid om in termijnen te betalen en ook nog eens zonder rente kosten. Maar let op zoals ze met ”kleine letters” al aangeven: geld lenen kost geld. Mijn advies is dan ook, vraag vooraf om extra informatie en laat je door goedkope praktijken niet misleiden!

 

Ela Wonen & Slapen16881

www.elawonen.nl

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s