Nieuw lente-look voor je huis…

4 hot items voor een nieuw begin…

De lente is de juiste timing om een nieuw begin te maken. Zeer zeker als je bent uitgekeken op je interieur…je bent dus in feite toe aan iets nieuws! Dankzij de 4 hot items kan je met gemak een ”make over” van je interieur maken. Op deze manier krijg je zeker een nieuw lente-look voor je huis!

1e Hot Item: Venice bank 

05-Koltuk-Takimi-Venice-Slider_small
Venice bank van [Enza Home]
Al kunnen we niet altijd onder blauwe hemel zingen (we wish!)…een mooie strakke moderne bank in een frisse blauwe kleur geeft in ieder geval zeker een positieve uitstraling! Keep it simple ”there’s beauty in simplicity” is mijn motto (met dank aan Coco Chanel natuurlijk!) De hoge poten van deze bank is zeker een pluspunt! Dankzij deze hoge poten is de lenteschoonmaak (moet ook gebeuren) voor zowel de vrouwen als voor de mannen zeker gemakkelijk!

2e Hot Item: Ayda hoekbank incl. slaapfunctie

Ayda hoekbank
Ayda hoekbank met bijpassende sier- en rugkussens [Enza Home]
De Ayda hoekbank (met natuurlijk de slaapfunctie en een handige opbergruimte) is de ideale hoekbank van deze tijd! Van de natuurlijke kleuren van zowel de rug kussens als de sierkussens krijg je echt een lente gevoel! Deze kussens kan je makkelijk combineren met bijpassende mooie accessoires (ik denk gelijk aan mooie geurkaarsen!!!)  De opbergruimte is ideaal als je extra spullen die altijd ergens rond zwerven netjes wilt opbergen!

Ayda hoekbank slaapfunctie
Ayda hoekbank met slaapfunctie en handige opbergruimte [Enza Home]
De slaapfunctie kan je goed gebruiken als je bijv. even moet uitzieken?  Vrienden of familie-leden mogen zich misschien nu ook een keer als logee bij jou uitnodigen (of liever toch niet 😉 )

3e Hot Item: Cool Natura boxspring met opbergruimte

cool_natura_2
Cool Natura Boxspring met opbergruimte [Yatas Bedding]
De naam ”Cool Natura” van Yatas Bedding collectie zegt het eigenlijk al. Deze moderne boxspring is volledig in stof uitvoering en heeft een handige opbergruimte. Met een bijpassende goede matras van Yatas Bedding kan je in ieder geval van je welverdiende nachtrust genieten! Ook qua onderhoud is deze boxspring heel eenvoudig! De afmetingen en de kleuren van deze unieke boxspring kan je natuurlijk zelf bepalen.

nicole_dekbed_overtrek_set
Nicole dekbed overtrek van [Yatas Bedding]
Soms hoef je amper ”groot te denken”. Met een nieuwe dekbed overtrek ktijg je al weliswaar een ”lente sfeer” in je slaapkamer. Een lentegevoel krijg je al van frisse en zachte kleuren. Zo wordt er vaak aangegeven ”probeer buiten naar binnen te halen”.  Met Nicole dekbedovertrek fleur je de slaapkamer makkelijk op!

Durf met deze nieuwe hot spots iets nieuws uit te proberen een maak een goed nieuw begin!

 

 

Meer informatie bezoek de website van Ela Wonen & Slapen, deze meubelzaak is gevestigd in Rotterdam.

Website van Ela Wonen & Slapen

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s